tirsdag den 17. januar 2012

Hr. Nielsens Frikadeller

Ja det er faktisk min kære mand, der har bragt denne lækre opskrift på frikadeller ind i huset :)
De smager bare SÅ godt! De er bedre end min mors, det siger altså meget. (Undskyld hvis du læser med søde mor)
Vi laver altid så der er til madpakker, men man kan jo lave mindre portioner :)

Ca. 25 stk.



Ingredienser;
Ca. 1 kg. hakket svinefars
1 stort løg, der hakkes i tern
1,5 okseboullion der opløses i ca. ½ dl. kogende vand
6 spsk. mel
2,5 dl. mælk
2 æg
Salt
Peber
Margerine til stegning

Det hele røres sammen.
Frikadellerne formes i hånden med en spiskeske og steges i margerine på en brandvarm pande.
Når man kan se de er ved at være godt gyldne, vendes der.
De tages af når de er gennemstegte og gyldne på begge sider.

Forslag til servering:
-Frikadeller med kartofler og brun sovs.
-Frikadeller med kartoffelsalat.
-Frikadeller med rugbrød og råkost.
-Frikadellesandwich.
-Frikadeller med pastasalat.
-Frikadeller kartofler og persillesovs.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar