tirsdag den 5. marts 2013

Pistaciekage.

Lækker, god og svampet. Lige før den er bedst dagen derpå, når den har "sat" sig.

Pistaciekage; (Form, der svarer til en halv ovn-plade)



Ingredienser;

250 gram hvedemel
250 gram sukker
250 gram smør/flydende margerine
3 æg
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
1½ dl. mælk
1 spsk. mandelessens
5 spsk. frugtfarve
75 gram pistaciemasse



Fremgangsmåde;

Smør, sukker og pistacie piskes blødt. Æggene tilsættes.
De tørre ingredienser tilsættes og der røres.
Derfter de våde og der røres igen.
Bages i ca. 20-30 minutter i en forvarmet ovn ved 180 grader.


2 kommentarer:

  1. Lyder lækkert! :)
    Tror det er den jeg skal gå i krig med i morgen :)

    SvarSlet
  2. Lavet den med chokoladeglasur og pyntet med pistacienødder, blev virkelig lækker:-)

    SvarSlet