lørdag den 21. januar 2012

Svampede Pølsehorn.

Pølsehorn der er lækre svampede og er gode både kolde og lune. Herhjemme kan vi dog bedst li dem lune. Hvis man har lyst, kan man sagtens "smøre" dejen med ketchup når man ligger pølsen i.

Svampede Pølsehorn;

Ingredienser
50 gram gær
1 dl. vand
2 dl. creme fraiche
Ca. 450 gram hvedemel
1 tsk. salt
100 gram blødt smør
1 æg

Fremgangsmåde
Rør gæren ud i vand. Tilsæt creme fraiche.
Kom ca. 400 gram mel i en skål og smuldr smøret heri. Tilsæt derefter, salt, gærvand og æg.
Slå dejen sammen. Tilsæt resten af melet til dejen har en passende konsistens og ælt det godt sammen.
Stilles til hævning i ca. 30 minutter.
Lav hornene og hæv igen i ca. 15 minutter.
Pensl med æg og bag dem i ca. 10-15 minutter ved 225 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar