søndag den 22. januar 2012

Napoleonshatte. MUMS!

De er SÅ mums de her napoleonshatte.

Ca. 20 stk.



Ingredienser til Mørdej;
300 gram hvedemel
100 gram flormelis
150 gram blødt smør
1 æg



Fremgangsmåde;
Alle ingredienserne æltes sammen til en ensartet dej. Dejen stilles koldt i ca. 30 minutter.

Kransekagemassen, se afsnittet "Kransekage"



Fremgangsmåde:
Mørdejen udrulles forholdsvist tyndt & udstikkes i cirkler, ca. 8 cm i diameter. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. I midten af hver cirkel lægges en lille smule nougat.

Kransekagemassen lægges oven på nougaten som en kugle på størrelse med en lille bordtennisbold.
Fold nu mørdejen op omkring kransekagekuglerne med ét tryk tre steder. Brug tre fingre: venstre hånds pege- og tommelfinger og højre hånds pegefinger.
Bages ved 200 grader, til de er gyldne, det vil sige ca. 8 - 10 minutter. Tag dem ud af ovnen og lad dem afkøle helt.
Dyb dem i smeltet chokolade til sidst.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar