Ingredienser;
3 Store kyllingefilter
4 dl. Hønseboullion
Meljævning
3 fede hvidløg
Salt
Peber
Ønskede grøntsager
3 spsk. Soya
Fremgangsmåde;
Grønt skæres i strimler. Herhjemme putter jeg peberfrugter, friske baby majs, broccoli, bambus, løg og gulerødder i. Men man kan putte det i man vil :)
Kyllingen skæres i tern.
Tænd wokken for fuld drøn. Når den er godt varm steges kyllingen af i en smule olie sammen med 3 fede hvidløg, lidt salt og peber og soya.
Når kyllingen er blevet let gyldne, tilsættes de "grove" grøntsager såsom løg og gulerødder. Steges et par minutter og resten af grøntsagerne tilsættes. Steges ligeledes et par minutter.
Der tilføjes hønsebollion og det får et opkog.
Jævnes med meljævning til det har den ønskede konsistens.
Serveres med ris.
Tip: Smager af mere, hvis man laver det om formiddagen med servering om aftenen. Er også super dagen efter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar