onsdag den 25. januar 2012

Gulerodsbrud.

Lækre Gulerodsbrud. Gode både som en bolle med smør, men også som en sandwich bolle :)

Ca. 16 stk.



Ingredienser;
Ca 1 kg. hvedemel
50 gram gær
Ca. 5½ dl. lunkent vand
75 gram sukker
15 gram fint salt
75 gram blødt smør/flydende margerine
2 æg
150 gram solsikkekerner
4 revne gulerødder



Fremgangsmåde;
Gæren opløses i det lunkne vand og resten af ingredienserne tilsættes. Dejen æltes til den er smidig. Tilsæt gerne mere mel hvis nødvendigt.
Dejen stilles til hævning i ca. 1 time.
Ta' en klat dej op med 2 grydeskeer og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. OBS: Dejen skal være ujævn.
Hæves i ca. 10 minutter.
Bag dem i en forvarmet ovn i ca. 15 minutter ved 200grader.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar