fredag den 27. januar 2012

Lækre kanelsnegle.

De her er nok de bedste kanelsnegle jeg nogensinde har smagt! :)

Lækre kanelsnegle; Ca. 15 stk.

Ingredienser
2 dl. mælk
50 gram gær
Ca. 450 gram hvedemel
1 æg
100 gram smør/flydende margerine
50 gram sukker

Remonce
100 gram blødt smør
100 gram brun farin
Kanel

Fremgangsmåde
Lun mælken og opløs det gæren heri. Tilsæt resten af ingredienserne.
Ælt dejen til den er blød og smidig. Stilles til hævning et lunt sted i ca. 25 minutter.

Rul dejen ud til en firkant og smør remoncen på og drys herefter med kanel. Trilles til en dejpølse og skæres ud i de ønskede stykker.
Stilles til efterhævning på en bageplade beklædt med bagepapir i ca. 10 minutter.
Bages ved 225grader i ca. 8 minutter. (Til de er gyldne!)



Når de er helt afkølet, kan man smøre glasur på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar