tirsdag den 5. marts 2013

Fastelavnsboller.

Uhm det er bare mums =) Jeg laver den dovne med færdig kagecreme, hvor jeg bare har sparet lidt på mælken, så den ikke er for tynd og flyder ud.

Fastelavnsboller med creme; Ca. 15 stk.



Ingredienser;

500 gram hvedemel
200 gram smør/flydende margerine
50 gram sukker
50 gram gær
2 dl. mælk
2 æg
½ tsk. fint salt



Fremgangsmåde;
Lun mælken og opløs gæren heri.
Ælt mel og de øvrige ingredienser til en ensartet og fin dej.
Lad dejen hæve tildækket og lunt i ca. 30 minutter.
Del dejen i 2-3 og rul den til en pølse, skær ud i ønskede str og form dem til boller. Rul eller tryk dem flade. Kom en skefuld creme i midten og fold bollen. Sæt bollerne på en bageplade med samlingen nedad.
Pensl med æg.
Bag dem i en forvarmet ovn ved 200grader i ca. 12 minutter.
Lad dem afkøle og pynt med glasur.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar