tirsdag den 27. november 2012

Den der du ved nok

Kaloriebombe uden lige, men uhm det er guf!

Ingredienser
Kage
6 store æg
500 gram sukker
350 gram smeltet margerine
350 gram hvedemel
4 spsk. cacao
6 tsk. bagepulver
½ dl. mælk
½ dl. kogende vand

Glasur
200 gram margerine
5 spsk. kaffe
4 spsk. cacao
350 gram flormelis
4 tsk. vaniljesukker
150 gram kokosmel

Fremgangsmåde
Æg og sukker piskes, derefter tilsættes de resterende ingredienser og der piskes igen. Hældes i en form (der svarer til en halv ovnbradepande) beklædt med bagepapir.
Bages i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 40 minutter.
Imens laves glasuren;
Alle ingredienser kommes i en gryde ved svag varme og når den er fin og ensartet tages den af.
Kom glasuren på chokoladekagen når den er færdig og giv den et par minutter mere i ovnen.

Stilles til afkøling uden tildækning.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar