fredag den 10. februar 2012

Kylling og mango i kokos sauce.

Det lyder måske mystisk at putte mango i en varm ret, men alle de her ting "smelter" bare så godt sammen :)

4 pers.



Ingredienser;
5 kyllingefileter
1 mango
1/4 liter fløde
1/2 fint revet muskatnød
1 tsk. stødt ingefær
2 tsk. karry
5 dl. vand
1 dåse bambusskud
1 dåse kokosmælk
Jævning



Fremgangsmåde;
Mango skæres i fine små tern
Kyllingen skæres således i tern

Ingefær, karry og muskatnød "brændes" af i lidt margerine. Kyllingeternene tilsættes.
De får til de er let gyldne. Salt og peber tilsættes.Vand og mango hældes i gryden og det bringes i kog. Fløden og bambusskudene tilsættes efter et par minutter.Ligeledes gør kokosmælken efter et par minutter. Lad det småkoge i ca. 10-15 minutter.
Der jævnes.
Serveres med ris og/eller kartofler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar