Lækre pizzasnegle :) En opskrift, der ikke kræver at dejen skal hæve.
Pizzasnegle; Ca. 20 stk.
Ingredienser til dej
50 gram gær
1 tsk. fint salt
3 dl. lunken vand
2 spsk. olie/flydende margerine
500 gram pizzamel
Ingredienser til fyld
1 pakke bacon tern
1 pakke skinke strimler
1 pakke mozzerella ost
1 lille dåse tomat puré
salt og peber
Fremgangsmåde - Fyld
Steg baconet til det er gyldent.
Rør tomatpuré op med lidt salt og peber.
Fremgangsmåde - Dej
Rør gæren ud i vand. Og tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt til en fin og ensartet dej.
Rul dejen ud til en firkant. Smør pureen på. Drys bacon, skinke og ost på. Rul dejen til en lang pølse og skær ca. 20 stk. ud. Lig dem på en bageplade beklædt med bagepapir og giv dem et tryk med håndfladen.
Bages i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 10 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar