tirsdag den 6. marts 2012

Kringle.

Jeg er normalt ikke til kringle, men DEN HER den er jeg til :o)
Mums, den er lækker.
2 stk.



Ingredienser til dejen;
300 gram mel
½ tsk. fint salt
125 gram smør (kan både være fast og flydende)
1 dl. mælk
25 gram gær
1 æg
25 gram sukker



Ingredienser til remonce;
200 gram smør (kan både være fast og flydende)
½ pose knuste makroner
30 gram marcipan
Rosiner

Drysses med rørsukker og evt. hakkede nødder.



Fremgangsmåde;
Fyldet laves først;
Smelt smøren i en gryde og tilsæt de knuste makroner og "smuldr" marcipan heri. Varm det til lige UNDER kogepunktet. Kom remoncen i en beholder beklædt med bagepapir og kom det i fryseren. Hvilken beholder det er, er ligegyldigt, da den som sådan ikke har et formål, remonce skal bare lige have et "chok" i fryseren.

Dejen;
Alle ingredienserne puttes i en skål og der æltes.
Stilles til hævning i ca. ½ time, imens remoncen er i fryseren.

Dejen rulles nu ud til to rektangler og remoncen lægges i i små "bidder" og kom lidt rosiner henover. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Hæves igen i ca. 10 minutter.

Pensl med æg og drys med rørsukker og evt. hakkede nødder.
Bag dem i ca. 30 minutter ved 200grader i en forvarmet ovn. (varmluft)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar