Ca. 30 stk.
Ingredienser til kransekagemasse;
500 gram ren rå marcipan
150 gram flormelis
40 gram past. æggehvider
Fremgangsmåde;
Hele massen æltes godt sammen til den er fin og ensartet.
Pakkes ind i en pose og stilles på køl, gerne til næste dag.
Du ruller massen ud til den ønskede størrelse og stilles på en bageplade beklædt med bagepapir.
De bages ved 200grader i ca. 15 min (til de er gyldne!)
Derefter skal de køles godt af ved stuetemperatur inden man pynter med glasur.Ingredienser til glasur;
Ca. 40 gram flormelis
15 gram past. æggehvider
Fremgangsmåde;
Glasuren piskes til den er hvid og luftig. (Glasuren er færdig, når den ikke flyder sammen når piskningen stoppes.)
Den færdige glasur kommes op i et cornet, (et kræmmerhus af bagepapir) eller man kan bruge en frysepose og klippe et lille bitte hul i hjørnet. Jeg er mest fan af posen, da jeg synes bagepapiret godt kan være lidt svært at styre.
Glasuren skal stivne inden man pakker det ind. Gerne ved stuetemperatur 1-2 timer.
TIP: Ønsker man en mere skinnende glaur, kan man tilsætte 1 tsk. eddike.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar