søndag den 1. juli 2012

Æblekage med marcipan.

Denne æblekage er SÅ lækker. UHM!
Serveres med en klat is, flødeskum eller creme fraiche.




Ingredienser;
2 æg
400 gram æbler (svarer ca. til 4 stk)
100 gram sukker
100 gram smør
130 gram groft revet marcipan
2 tsk. bagepulver
150 gram hvedemel
1 spsk. citron saft
1 tsk. vaniljesukker



Fremgangsmåde;
Skræl æblerne og skær dem i smalle både. Pisk æg og sukker godt sammen.
Tilsæt det revne marcipan og æg og rør godt. Kom mel, bagepulver, vaniljesukker og citronsaft i og rør godt atter en gang. Tilsæt smør og rør igen. Vend æblestykkerne i dejen og kom dejen i en springform beklædt med bagepapir.
Bages i ca. 40 minutter i en forvarmet ovn ved 175grader.
Kan både spises lun og kold.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar