Ikke nok med at de her kager ser lækre ud, de er også super lækre ud. Man kan jo pynte dem som man vil.
Ingredienser til kagen;
6 spsk. kakao
250 gram hvedemel
300 gram sukker
1 tsk. natron
1 tsk. bagepulver
1 knsp. fint salt
2 æg
150 gram smør
2,5 dl. vand
Ingredienser til cremen;
1 hvid toblerone-bar
½ l. piskefløde
Fremgangsmåde;
Tobleronecreme
Laver gerne min creme dagen før.
Varm fløden op i en gryde til lige under kogepunktet. Bræk chokoladen i stykker og smelt den i den lune fløde. Sættes på køl i en lukket beholder.
Kage
Sigt de tørre dele sammen. Kom æg, smeltet smør og vand i og pisk godt med en håndmixer/i en køkkenmaskine.
Dejen hældes i en form beklædt med bagepapir (ca. 23x33 cm).
Bages på næst nederste rille i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 30 minutter.
Lad kagen afkøle helt. Find et glas eller andet der passer til en portionstørrelse og anret dem på serveringsfadet.
Pisk cremen op til "skum" og kom det en i en fryse-/sprøjtepose.
Sprøjt lidt creme på hver kage og pynt dem som man vil. Jeg bruger bare et lækkert dansk jordbær på toppen! Vil man fx. lave en nissehue-kage, gør man som jeg har gjort på billedet og giver jordbæret en lille klat på toppen som kvast :)
Opbevares køligt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar