onsdag den 3. oktober 2012

Burgerboller.

Når man først har bagt disse, er det slut med købe-burgerboller.
Dejen rækker til 16 små eller 8 store.
Nemt og lækkert.



Ingredienser;
300 gram hvedemel
200 gram fuldkornshvedemel
150 gram smør eller margerine (flydende kan også bruges)
50 gram gær
2½ dl. mælk
1 tsk. fint salt



Fremgangsmåde;
Lun mælken og oplæs gæren heri.
Kom melet og de resterende ingredienser i og ælt til en fin og ensartet dej.
Del dejen i 8 lige store dele og form dem til boller.
Anbring bollerne på en bageplade og tryk dem flade.
De prikkes derfetr med en gaffel.
Lad bollerne hæve tildækket og lunt til dobbelt størrelse. (Ca. 40 minutter)
Pensl dem med æg og drys med sesamfrø.
Bag dem i ca. 10 minutter i en forvarmet ovn ved ca. 225 grader.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar