tirsdag den 2. oktober 2012

Knækbrød.

Købte knækbrød er slut herhjemme, efter jeg er begyndt at bage disse. Det er nemt og lækkert.





Ingredienser;
1 dl. havregryn
1 dl. sesamfrø
1 dl. hørfrø
1 dl. solsikkekerner
1 dl. græskarkerner
3,5 dl. hvedemel
1 tsk. bagepulver
2,5 tsk. salt
2 dl. koldt vand
1,25 dl. olie





Fremgangsmåde;
Rør de tørre dele sammen og tilsæt derefter vand og olie.
Rør det hele godt sammen og den skal være klistret.
Læg et stykke bagepapir på bordet og kom halvdelen af dejen derpå. Læg derefter endnu et stykke bagepapir ovenpå dejen, og rul dejen ud med en kagerulle. Læg det på en bageplade og fjern det øverste stykke bagepapir. Skær dejen ud til passende knækbrød-stykker med en kniv eller en pizzaskærer. Gør det samme med den anden halvdel.

Bag dem i ca. 15 minutter ved 200grader i en forvarmet ovn.

Opbevares i en luftæt beholder.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar